Soamen op ’n Benkske organiseert een kerstbrunch op 1e kerstdag

logo Soamen op een benkske Het Schaatscafé

WIJCHEN - Soamen op ’n Benkske” organiseert op 1e kerstdag een gezellige kerstbrunch op een unieke locatie voor Wijchenaren die alleen zijn met kerst. Daarmee gaat “Soamen op ’n Benkske” een kerst organiseren waarbij niemand alleen hoeft te zijn.

Samen een waardevolle kerst beleven op een unieke locatie waar je als oudere misschien niet zo snel naar toe zou gaan. Voor een deel van de Wijchenaren is dat samen kerst vieren niet vanzelfsprekend. “Soamen op ’n Benkske” wil dit graag realiseren voor de ouderen van de gemeente Wijchen die alleen zijn met kerst.

"Soamen op 'n Benkske" is een werkgroep die zich inspant voor de inwoners van de gemeente Wijchen die een beperkt sociaal netwerk hebben. Zij zet zich in om gezellige en terugkerende activiteiten te organiseren. Tijdens de activiteiten van de werkgroep ligt de nadruk op gezelligheid en ontmoeten. Door de programmering voelen mensen zich thuis en op hun gemak. 

De kerstbrunch op 1e kerstdag wordt een bijeenkomst speciaal voor 40 genodigden en vindt plaats in het verwarmde Schaatscafé van Wijchen Schaatst op de Markt. De entourage zal geheel in kerststemming zijn, muzikaal omlijst en zeer sfeervol. Genietend van een heerlijke gezamenlijke brunch kunnen zij ook kijken naar schaatsende Wijchenaren op de schaatsbaan. Deze bijeenkomst zal voor de deelnemers gratis zijn. De kerstbrunch wordt mede mogelijk gemaakt en financieel ondersteund door Rotaryclub Wijchen Beuningen Tweestromenland en Marcel en Jacqueline Aalbers van het Schaatscafé.

Voor meer informatie of vragen kunt u  mailen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Soamen op een benske Kerstbrunch op 1e kerstdag
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV Programma vanaf 14 december met o.a. Opening opblaasbare hockeyhal, Carillon in Wijchen?, enz.… https://t.co/AFDuZ4Ba2C
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Voorbeschouwing Alverna – Brabantia https://t.co/6KgIqdHFce https://t.co/wvuD6YC7rh
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Hogere bouwkosten en belastingen belemmeren Standvast Wonen https://t.co/RNr4O8PDwf https://t.co/AKP56lD8UJ
17hreplyretweetfavorite