BC Smashing verliest “Derby van het zuiden”

logo BC Smashing 2017 Moeizame singles

WIJCHEN - BC Smashing heeft, in een duel met Roosterse BC, de eerste wedstrijd van de handhavingspoule in de Eredivisie verloren. Na een onderbreking van drie weken startte de Eredivisie met een direct belangrijke wedstrijd tegen de concurrent uit Roosteren.

In de dubbels werd door BC Smashing sterk gestart. De dames Lieke Maes en Denise Hall wonnen in een spannende partij tegen de zusjes Vievermans. De nieuw samengestelde herendubbel Luuk van Renswouw en Roy Reijbroek domineerde in de partij tegen Rick Steuten en Nico Hermans en wonnen dan ook in twee sets. Het goede begin was daar met een 0-2 voorsprong.

Maureen Zewald, Yannic Smeets en Luuk van Renswouw speelde vervolgens hun singles tegen respectievelijk Wendy Hoeve, Noah Jongen en Rick Steuten. Helaas waren alle drie de partijen moeizame singles en de spelers uit Wijchen kwamen niet in de buurt van de overwinning. De spelers van Roosterse wonnen de partijen in 2 sets. Denise Hall speelde vervolgens een spannende partij tegen Fredrika Lagerstedt. Na een overtuigende winst in eerste set was Denise haar spel in de tweede set volledig kwijt. Fredrika won eenvoudig en de wedstrijd werd door middel van een derde set beslist. In een set vol strijd, wat af en toe ten kostte ging van de kwaliteit van het spel, won Fredrika de derde set met 21-17. Denise zal er op gebrand zijn in de volgende ontmoeting haar partij tegen Fredrika winnend af te sluiten. Tussenstand 4-2 in het voordeel van Roosterse BC.

Lieke Maes en Roy Reijbroek speelde vervolgens hun mixpartij tegen Frank Vermeesch en Anne Vievermans. Na een spannende eerste set waarin BC Smashing net verloor, draaide de wedstrijd in de tweede set volledig om. Lieke en Roy kwamen met 10-0 voor en het vertrouwen was terug. Met strijd werd de wedstrijd vervolgens winnend afgesloten. In de laatste partij van de avond konden Brandon Bessem en Maureen Zewald goed meekomen met het ervaren mixkoppel Nico Hermans en Elcke Vievermans. Ondanks dat werd twee keer met 21-17 verloren. Eindstand 5-3 in het voordeel van Roosterse BC.

Rick Steuten / Nico Hermans - Luuk van Renswouw / Roy Reijbroek 17-21 18-21

Elcke Vievermans / Anne Vievermans  - Lieke Maes / Denise Hall 8-21 21-18 13-21

Rick Steuten - Luuk van Renswouw 21-10 21-17

Wendy Hoeve - Maureen Zewald 21-13 23-21

Noah Jongen - Yannic Smeets 21-16 21-12

Fredrika Lagerstedt - Denise Hall 15-21 21-7 21-17

Frank Vermeesch / Anne Vievermans - Roy Reijbroek / Lieke Maes 24-22 7-21 18-21

Nico Hermans / Elcke Vievermans - Brandon Bessem / Maureen Zewald 21-17 21-17

BC Smashing Roy Reybroek sept 2017 Roy Reijbroek
Foto Smashing  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV Programma vanaf 14 december met o.a. Opening opblaasbare hockeyhal, Carillon in Wijchen?, enz.… https://t.co/AFDuZ4Ba2C
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Voorbeschouwing Alverna – Brabantia https://t.co/6KgIqdHFce https://t.co/wvuD6YC7rh
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Hogere bouwkosten en belastingen belemmeren Standvast Wonen https://t.co/RNr4O8PDwf https://t.co/AKP56lD8UJ
17hreplyretweetfavorite