Kerstbomendag in het Groesbeekse bos

logo Staatsbosbeheer Zelf zagen of uitspitten

GROESBEEK – Dit jaar biedt Staatsbosbeheer voor de tweede keer in het Groesbeekse bos de mogelijkheid om een kerstboom zelf te zagen of uit te spitten. Op zaterdag 8 december tussen 9.00 en 15.00u is iedereen welkom op De But in het Groesbeekse bos. Bij deze gezellige kerstvoorbereiding zal een vuurkorf en koek- en zopie kraam natuurlijk niet ontbreken.

De boswachter zorgt voor het juiste gereedschap en helpt waar nodig. Eigen handgereedschap mag natuurlijk meegenomen worden. Bomen zijn verkrijgbaar voor 10 euro per meter, het is alleen mogelijk contant en gepast te betalen. Er zijn circa 400 bomen beschikbaar, op = op. Van de opbrengst worden nieuwe kerstbomen geplant.

De kerstbomendag op De But is bereikbaar vanaf de Postweg te Groesbeek. Voor meer informatie kijk op www.staatsbosbeheer.nl/kerstboomgroesbeekof volg Boswachter Lydie op Twitter en Facebook.

Staatsbosbeheer kerstbomendag  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV Programma vanaf 14 december met o.a. Opening opblaasbare hockeyhal, Carillon in Wijchen?, enz.… https://t.co/AFDuZ4Ba2C
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Voorbeschouwing Alverna – Brabantia https://t.co/6KgIqdHFce https://t.co/wvuD6YC7rh
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Hogere bouwkosten en belastingen belemmeren Standvast Wonen https://t.co/RNr4O8PDwf https://t.co/AKP56lD8UJ
17hreplyretweetfavorite