Kerstspel "Een lot uit de kerstloterij"

logo Toneel De Hoofdprijs 

WIJCHEN - Op zaterdag 22 december brengt toneelvereniging "De Eendracht" het kerstspel "Een lot uit de kerstloterij"van Harry Smits. 

 
Korte inhoud:

Theo heeft de hoofdprijs in de Nationale Kerstloterij gewonnen: ƒ100.000,- nog wel! Maar er is een klein probleempje: waar is dat vermaledijde lot nu gebleven? En zo gemakkelijk is zijn leven toch al niet. Hij is ongetrouwd en zijn eveneens ongetrouwde zus woont bij hem in. Ze is een erg bazig type en hij zit danig bij haar onder de plak. En nu heeft hij vlak voor de Kerstdagen twee oude klasgenoten uitgenodigd (en zijn zus weet nog van niets)! Theo herinnert zich overigens, dat hij zijn lot in een oude sierpul heeft gestopt. En die pul is enkele dagen geleden meegegeven voor de vlooienmarkt van de Scouting. Hoe krijgt hij die pul terug?

En daarmee zijn honderdduizend gulden?

De toneelvoostelling begint om 20.00 uur in de "Oase"op Alverna. 

Kaarten kosten  €7,50 volwassenen en  €3,50 voor kinderen tot 12 jaar. Kaartjes zijn te bestellen bij Ria Laurant; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 024-6415495 of aan de kassa.

Kertspel Een lot uit de loterij  

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV Programma vanaf 14 december met o.a. Opening opblaasbare hockeyhal, Carillon in Wijchen?, enz.… https://t.co/AFDuZ4Ba2C
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Voorbeschouwing Alverna – Brabantia https://t.co/6KgIqdHFce https://t.co/wvuD6YC7rh
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Hogere bouwkosten en belastingen belemmeren Standvast Wonen https://t.co/RNr4O8PDwf https://t.co/AKP56lD8UJ
18hreplyretweetfavorite