Gemeentenieuws: uitkomsten enquête Wijchen-Zuid

logo Hart van Zuid Bezoek de tent

WIJCHEN - Hoe zorgen we ervoor dat Wijchen-Zuid de komende dertig jaar een aantrekkelijke woon- en leefomgeving blijft? Dat is de vraag bij het project Hart van Zuid. De resultaten van de bewonersenquête onder 7000 inwoners van Wijchen-Zuid laten zien dat er een mooie uitdaging ligt voor de wijk en voor het voorzieningenhart (winkelcentrum en directe omgeving). Maar liefst 800 inwoners vulden de vragenlijst afgelopen zomer in.

Informeren op 8 december

Op zaterdag 8 december staat de speciale Hart van Zuid tent in het winkelcentrum Zuiderpoort. U kunt de tent bezoeken van 11.00 tot 15.00 uur. Bewoners kunnen projectleden ontmoeten en praten over de uitkomsten van de enquête en het vervolg. Er is dankzij de vragenlijst veel beter in beeld waar de kansen en uitdagingen voor Wijchen-Zuid zijn. 

Meer weten?

Natuurlijk kunnen alle bewoners kennisnemen van de uitkomsten van de enquête. Ook als zij niet zaterdag een bezoek kunnen brengen aan onze Hart van Zuid tent. Vanaf volgende week zijn de uitkomsten van de enquête te vinden via www.wijchen.nl. Daar vindt u ook alle andere informatie over het project. Heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gemeentenieuws Tent Hart van Zuid  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV Programma vanaf 14 december met o.a. Opening opblaasbare hockeyhal, Carillon in Wijchen?, enz.… https://t.co/AFDuZ4Ba2C
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Voorbeschouwing Alverna – Brabantia https://t.co/6KgIqdHFce https://t.co/wvuD6YC7rh
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Hogere bouwkosten en belastingen belemmeren Standvast Wonen https://t.co/RNr4O8PDwf https://t.co/AKP56lD8UJ
18hreplyretweetfavorite