Wijchenaar de cel in voor steken van ex van zijn vriendin

logo Omroep Gelderland Harddrugs

WIJCHEN - Een 20-jarige man uit Wijchen is woensdag veroordeeld tot twee jaar cel voor poging tot doodslag en het in bezit hebben van diverse soorten harddrugs.

De man stak en sneed op 16 juli in Wijchen de ex-vriend van zijn vriendin in de hals. Die liep daarbij een snijwond op en een diepe steekwond. De steekwond was dichtbij belangrijke organen, aderen en zenuwbanen.

De rechtbank oordeelt dat de man door op deze plek te steken heeft geprobeerd het slachtoffer van het leven te beroven. Na het steekincident vond de politie in de woning van de Wijchenaar een behoorlijke hoeveelheid harddrugs.

Het slachtoffer krijgt een materiële schadevergoeding voor medische behandeling, verlies van arbeidsvermogen en reis- en parkeerkosten. Ook krijgt hij 1750 euro immateriële schadevergoeding.

Via mediapartner Omroep Gelderland

2018 1205 Mediapartners OG Veroordeeld  

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV Programma vanaf 14 december met o.a. Opening opblaasbare hockeyhal, Carillon in Wijchen?, enz.… https://t.co/AFDuZ4Ba2C
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Voorbeschouwing Alverna – Brabantia https://t.co/6KgIqdHFce https://t.co/wvuD6YC7rh
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Hogere bouwkosten en belastingen belemmeren Standvast Wonen https://t.co/RNr4O8PDwf https://t.co/AKP56lD8UJ
18hreplyretweetfavorite