Wijchenaar de cel in voor steken van ex van zijn vriendin

logo Omroep Gelderland Harddrugs

WIJCHEN - Een 20-jarige man uit Wijchen is woensdag veroordeeld tot twee jaar cel voor poging tot doodslag en het in bezit hebben van diverse soorten harddrugs.

De man stak en sneed op 16 juli in Wijchen de ex-vriend van zijn vriendin in de hals. Die liep daarbij een snijwond op en een diepe steekwond. De steekwond was dichtbij belangrijke organen, aderen en zenuwbanen.

De rechtbank oordeelt dat de man door op deze plek te steken heeft geprobeerd het slachtoffer van het leven te beroven. Na het steekincident vond de politie in de woning van de Wijchenaar een behoorlijke hoeveelheid harddrugs.

Het slachtoffer krijgt een materiële schadevergoeding voor medische behandeling, verlies van arbeidsvermogen en reis- en parkeerkosten. Ook krijgt hij 1750 euro immateriële schadevergoeding.

Via mediapartner Omroep Gelderland

2018 1205 Mediapartners OG Veroordeeld  

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
13hreplyretweetfavorite