Gemeenteraad wil een eigen jaarlijkse Beuningse Roze Dag

logo Beuningen  Gesteund door alle partijen

BEUNINGEN – De gemeenteraad van Beuningen wil dat hun gemeente een eigen jaarlijkse Roze Dag krijgt. Daarvoor heeft de raad dinsdagavond 1500 euro vrijgemaakt. De Roze Dag is een van de initiatieven vanuit de bevolking, die dankzij de Motiemarkt door de gemeenteraad is omarmd.

Het is de bedoeling dat de Beuningse Roze Dag steeds wordt gehouden op de Coming Out Day. Hoe de dag er precies uit komt te zien is nu nog onduidelijk. De initiatiefnemer, Ricardo Brouwer, wordt de komende tijd geholpen door de Beuningse ambtenaar die de evenementen in zijn takenpakket heeft.

De gemeenteraad wil dat de Roze Dag een informatief karakter krijgt en zodanig wordt georganiseerd dat het breed wordt gedragen door de inwoners. De Roze Dag komt ongetwijfeld in het teken te staan van de acceptatie van homoseksuele mannen, lesbische vrouwen, biseksuelen en transgender personen.  

Het plan voor een Roze Dag wordt gesteund door alle partijen in de gemeenteraad.

Via mediapartner RN7

2018 1206 Mediapartners Beuningen Roze Dag  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV Programma vanaf 14 december met o.a. Opening opblaasbare hockeyhal, Carillon in Wijchen?, enz.… https://t.co/AFDuZ4Ba2C
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Voorbeschouwing Alverna – Brabantia https://t.co/6KgIqdHFce https://t.co/wvuD6YC7rh
18hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Hogere bouwkosten en belastingen belemmeren Standvast Wonen https://t.co/RNr4O8PDwf https://t.co/AKP56lD8UJ
18hreplyretweetfavorite