Regionaal meldpunt voor vragen personen met verward gedrag

logo GGD Gelderland Zuid 2018  Nieuw meldpunt 

REGIO - Inwoners uit 13 gemeenten in Gelderland-Zuid, die vragen hebben over een verward persoon, kunnen sinds kort terecht bij het Meldpunt Bijzondere Zorg. Dit meldpunt van GGD Gelderland-Zuid bestaat uit een mailadres en een telefoonnummer.

Bij onder meer gemeenten en zorginstellingen kwamen de laatste jaren steeds vaker signalen binnen over personen die verward gedrag vertonen. Ook in de media en de politiek werd dit steeds vaker een onderwerp van gesprek. Met name wijkagenten en woningcorporaties worden met deze problematiek geconfronteerd.

Soms zorgen personen met verward gedrag voor opschudding in de wijk of het winkelcentrum en weet de omgeving niet meteen wat men moet doen.

Het nieuwe meldpunt is bedoeld voor onder andere de inwoners van Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Berg en Dal, Druten, Heumen en Mook en Middelaar. 

Via mediapartner RN7  

2018 1207 Mediapartners Regio verwarde personen  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV Programma vanaf 14 december met o.a. Opening opblaasbare hockeyhal, Carillon in Wijchen?, enz.… https://t.co/AFDuZ4Ba2C
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Voorbeschouwing Alverna – Brabantia https://t.co/6KgIqdHFce https://t.co/wvuD6YC7rh
17hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Hogere bouwkosten en belastingen belemmeren Standvast Wonen https://t.co/RNr4O8PDwf https://t.co/AKP56lD8UJ
17hreplyretweetfavorite