Kerstgala MaasWaal College

logo Maaswaal College Het traditionele Kerstgala

WIJCHEN - Donderdag 13 december vond in zaal Sterrebosch het traditionele Kerstgala voor de vierdejaars leerlingen van het Maaswaal College plaats. De belangstelling was groot en trots van de ouders niet minder. Een mooie variëteit aan transportmiddelen brachten 

de leerlingen naar de rode loper voor de ingang. Dikke limo's, vette Porsches, brullende Lambo's, maar ook Audi's, Mercedessen, BMW's stonden in een lange rij langs de Kasteellaan. Maar ook oldtimes, legervoertuigen, traktoren en zelfs de brandweer kwam er aan te pas. Dat er ook huurauto's tussen zaten bleek wel, aangezien de chauffeurs (vaders...) soms de portieren niet wisten te ontgrendelen...
Alles reed er: van mooie Tesla's met vleugeldeuren, tot een oldtimer Fiat Multipla met suïcide deuren, en cabrio's. Alleen maar om op te vallen! De mist die er hing, veroorzaakt door de rook van sommige voertuigen, boeiden de leerlingen niet.

Ondanks de best wel felle kou kwamen sjieke jongedames in schaarse kledij op hoge hakken. Sommigen snel even de jas uit voor de foto. De jongens in stoere pakken, waar je tegenwoordig (witte) sportschoenen onder lijkt te moeten dragen. 
Het besloten feest startte officieel om 20:00 uur, maar toen moesten de meesten nog afgezet worden...
Het feest zou tot middernacht duren, maar het was te koud om te zien of dezelfde voertuigen gebruikt werden om de leerlingen weer op te halen.
 
Foto's Dick Vogelzang
 
MWCollege gala 01 MWCollege gala 02
MWCollege gala 03 MWCollege gala 04
MWCollege gala 05 MWCollege gala 06
MWCollege gala 07 MWCollege gala 08
MWCollege gala 09 MWCollege gala 10
MWCollege gala 11 MWCollege gala 12
[advertentie]

#wijchenseomroep