Trivosdames met de schrik vrij

logo Trivos Winterkampioen

WIJCHEN - Afgelopen vrijdag hebben de dames van Trivos alle geluk van de wereld gehad, omdat hun verliespartij tegen het 3e team van Dynamo geen grote gevolgen voor de ranglijst had.
Concurrent WaHo uit Wageningen heeft de thuiswedstrijd ‘maar’ met 3-2 gewonnen van Heyendaal, waardoor 1 punt werd ingelopen op de ranglijst. Met 2 punten voorsprong op de nummer 2 gaan de dames van Trivos de Kerstdagen tegemoet en zal het jaar 2019 aanvangen met de 2e helft van de competitie.

Voor de neutrale toeschouwer was de 5-setter afgelopen vrijdag prachtig om te zien. Voor de vele meegereisde Trivos supporters een crime. Dynamo coach Jeroen van der Linden vond dat zijn team de beste wedstrijd tot dusver hebben gespeeld. Veel servicedruk in de 1e 2 sets was het sterke Dynamo wapen. Trivos daarentegen stelde daar weinig tegenover.

Coach Peter Groenen was niet tevreden over zijn team:  “Ik zag het bij de warming up al een beetje aankomen, dat niet iedereen er met zijn hoofd bij was. Ik zal de filmbeelden van met name de eerste 2 sets eens even goed gaan terugkijken. Dit mag niet weer gebeuren.” 

Als winterkampioen gaan de Trivosdames richting de Kerstdagen en op zaterdag 12 januari 2019 zal  de wedstrijd tegen SSS uit Barneveld aanvangen. Op zaterdag 19 januari spelen de dames eveneens thuis en wel de topper tegen de nummer 2 WaHo uit Wageningen.
Beide thuiswedstrijden vinden plaats in Sportcentrum Arcus en beginnen om half 4. De entree is gratis.

Trivos 161218  Korinda Kant scoort onder toeziend oog van Evi Bosmeier

 


 

[advertentie]

#wijchenseomroep