Try-out Pater Moeskroen in Theater ’t Mozaïek

logo t Mozaiek Feel-good-folk voorstelling

WIJCHEN - Alé! De mannen van Pater Moeskroen zijn terug, ditmaal mét identiteitscrisis. De geneugten van de wielersport, trappisten en friet met zure mayo hebben een vurige wens bij de heren los gemaakt: zich aansluiten bij België. Er zijn bij het schrijven van dit bericht nog enkele kaarten te boeken voor hun show op vrijdag 11 januari via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455. Een vol weekend in het theater, want de dag erna is het bij Edsilia Rombley ook al volle bak!

Met een kolossale bepakking aan instrumenten gaan de goedgemutste multi-instrumentalisten op zoek naar het beloofde land: Vlaanderen. In de try-outvoorstelling De Reservebelgen ondergaan de Paterseen inburgeringscursus om de status van Belg te bereiken. Staat u deze Bourgondiërs bij in deze feel-good-folk voorstelling vol nieuwe Pater Moeskroen liederen?

Of ze hun doel bereiken, beslissen we na de afterparty in de foyer. Pater Moeskroen zwaait u aldaar uit met een bloemlezing uit de hits van weleer en zorgt ervoor dat de wegen vrolijk en voldaan scheiden; het publiek naar huis, de Patersnaar Vlaanderen?

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 11 januari 2019

Tijd: 20.15 uur

Locatie: Theater

Artiest: Pater Moeskroen

Voorstelling: De Reservebelgen

Bijzonder: try-out

Genre: muziektheater

Prijs: €  20,50, (inclusief garderobe en drankje) 

2019 01 11 Pater Moeskroen

Pater Moeskroen

Voorstelling: De Reservebelgen

Fotograaf: Impact

 
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
13hreplyretweetfavorite