Kerstzaalvoetbaltoernooi John Bijmans gehuldigd!

logo Kerst zaalvoetbaltoernooi 25 jaar gefloten

WIJCHEN - Van 22 tot en met 29 december 2018 vond in de Olympic-hal de 48e editie van het kerstzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd plaats. De 274 teams speelden 663 wedstrijden en daarin werd 2216 keer gescoord.

Voor de derde keer was er een goed doel aan het toernooi verbonden, een deel van het inschrijfgeld gaat naar de Zwaluwen Jeugd Aktie. Dit goede doel zet zich in om mensen met een beperking ook te laten voetballen. De zestien KNVB scheidsrechters waren goed in vorm en hadden de wedstrijden prima onder controle. Domper op alle voetbalvreugde waren twee ernstige blessures bij spelers van AWC.

Op de finaledag was de Olympic hal weer een kolkende massa en na veel emoties en inspanningen ontvingen de volgende teams een beker: Uitslagen

Bij het slotwoord een compliment van Ate Brunnekreef ( Zwaluwen Jeugd Aktie) aan scheidsrechters, deelnemers en organisatie. Een scheidsrechter in het bijzonder. John Bijmans was voor de 25e keer actief als scheidsrechter op dit toernooi en werd daarvoor uiteraard gehuldigd voor zijn altijd bekwame en rustige optreden. Ook vanuit de KNVB was er waardering voor John.

Kerstzaalvoetbal John 25 Scheidsrechter John Bijmans
Foto Kees Timmerman  
[advertentie]

#wijchenseomroep