Gemeentenieuws: ophaaldagen afval veranderen

logo Gemeente Wijchen 2017 a Brief verzonden

WIJCHEN - Vanaf 1 januari 2019 veranderen voor veel huishoudens de ophaaldagen van afval. De grootste verandering gaat om het ophalen van oud papier. Dar heeft niet genoeg chauffeurs om in het weekend en ’s avonds oud papier op te halen. Daarom haalt Dar het oud papier voortaan doordeweeks overdag of op een andere zaterdag op. Omdat de oud papier routes veranderen, veranderen ook een aantal routes voor het ophalen van gft-, rest- en plastic+ afval.

Hoe weet u dat er bij u iets verandert?

De gemeente heeft een brief verzonden als er bij u iets verandert. Door de drukte tijdens de feestdagen kan het zijn dat de brief nog naar u onderweg is. Kijk op uw (digitale) afvalwijzer voor de juiste ophaaldagen. Gebruikt u de Dar app al? De app kan u van te voren een bericht sturen welke container of zak u aan de straat moet zetten.

Fout in afvalwijzer

In de papieren afvalwijzers van Bergharen en het centrum van Wijchen staat een fout. Dar stuurt u later deze week een nieuw overzicht van de juiste ophaaldagen.

Meer informatie of vragen?

Voor meer informatie kijkt u op www.dar.nl. of uw (digitale) afvalwijzer. Voor vragen neemt u contact op met Dar. Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 024 371 6000.

Gemeentenieuws Dar afvalinzamelaar  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
13hreplyretweetfavorite