Nijmeegse jongeren moeten gedwongen pinnen

logo Politie 2 Vrijheidsberoving

NIJMEGEN/BEUNINGEN – De politie in Nijmegen en Beuningen doet onderzoek naar een vrijheidsberoving op nieuwjaarsochtend, waarbij een aantal jongeren door twee overvallers gedwongen werd om geld te pinnen. Onder bedreiging van geweld werden de jongeren in een auto langs verschillende pinautomaten gereden.

Ontvoering

De jongeren werden rond zes uur 's  ochtends in een donkergekleurde auto naar de ABN AMRO bank aan de Hatertseweg gebracht. Vervolgens stopte de auto bij de Klef in Ewijk, daar bleek de pinautomaat zich echter in een noge gesloten winkel te bevinden. Daarna werd er gepind in Winssen. De jongeren werden uit de auto gezet en de twee verdachten zijn ontsnapt met een onbekend geldbedrag. Één van de slachtoffers raakte lichtgewond.

Getuigen

Toen de jongeren bij de ABN AMRO aan de Hatertseweg stonden, liepen er vier personen voorbij. De politie vraagt aan hen om contact op te nemen voor een getuigenverklaring. Ook wordt iedereen die iets verdachts gezien heeft of de kleine donkere auto bij de automaten heeft zien staan, gevraagd om contact met de politie op te nemen.

Via mediapartner RN7

2019 0102 Mediapartners Nijmegen vrijheidsberoving  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
13hreplyretweetfavorite