Gouden Dans in Theater ‘t Mozaïek

logo t Mozaiek

Uniek project voor ouderen  in gemeente Wijchen 

WIJCHEN - Heeft u passie voor dansen? Zou u graag eens samen met andere ouderen op het podium van Theater ’t Mozaïek willen schitteren? Theater ’t Mozaïek en MeerVoorMekaar presenteren ‘Gouden Dans’. Gouden Dans is een initiatief speciaal voor ouderen. In 15 dansrepetities maken twee groepen senoiren onder leiding van een choreograaf een korte theatrale dansvoorstelling, die is geïnspireerd op de Cubaanse Danzon; een heerlijk ritmische dans op aansprekende Zuid-Amerikaanse muziek. De voorstelling, met aansluitend een Danssalon voor publiek, wordt gepresenteerd in Theater ’t Mozaïek op 5 mei 2019 om 14:00 uur.

Dit unieke dansproject is van Gouden Dans, U in het theater. Eerdere edities in Amsterdam, Houten en Meppel waren een groot succes.

Wilt u meedoen?
Op vrijdag 25 januari 2019 gaat de eerste repetitie om 10:15 uur in de danszaal van ’t Mozaïek van start. Aansluitend lunchen we samen in het Cultureel Lunchcafé van ’t Mozaïek.

Alle gegevens van Gouden Dans op een rijtje:

Repetities: Wekelijks vanaf vrijdag 25 januari 2019
Aantal repetities: 15
Voorstelling: zondag 5 mei om 14:00 uur
Locatie: ’t Mozaïek, danszaal en theaterzaal
Prijs: €35,- voor de hele serie, inclusief lunch

2019 05 05 Gouden Dans  
Foto Gouden Dans Houten  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
14hreplyretweetfavorite