Robert Jan Stips in de Huiskamer van ’t Mozaïek

logo t Mozaiek Verzoeknummers

WIJCHEN - Een van de meest veelzijdige muzikanten van Nederland komt op woensdag 16 januari naar de Huiskamer van ’t Mozaïek in Wijchen: Robert Jan Stips! Niet voor niets is hij een week later te zien in Het Uur van de Wolf, die een heel programma aan hem en zijn rijke muzikale historie wijden. Die muziekgeschiedenis vormt ook de basis van zijn bijzondere voorstelling, waarin hij het publiek laat bepalen wat hij speelt. Die mooie nummers combineert hij met leuke anekdotes, waardoor deze avond zeker onvergetelijk wordt. Het publiek kan tot en met de dag tevoren verzoeknummers aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455 zijn nog kaarten te boeken.

Als een levende jukebox speelt Robert Jan Stips verzoeknummers. Met één spelregel: het nummer moet ooit door RJ (mee)-gespeeld, -opgenomen of –geschreven zijn. Dat zijn er ruim 300, dus dat moet lukken! Enkele voorbeelden: She Was Naked, Radio, In the Dutch Mountains, Nescio, Radar Love en Leven Na De Dood. RJ speelt en zingt ze in verrassende versies op het instrument waar de meeste ook op 'geboren' zijn: puur aan de piano. Onverwachte covers, nieuw werk, cross-overs met klassiek met daarbij veel anekdotes en verhalen. Alles is spontaan, niets is geregisseerd. Door de wisselwerking met het publiek krijgt deze voorstelling vaak bijzondere wendingen.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 16 januari 2019

Tijd: 20.15 uur

Locatie: Huiskamer

Artiest: Robert Jan Stips

Voorstelling: RJSolo

Bijzonder: Het publiek kan tot en met de dag tevoren verzoeknummers aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Genre: muziek

Prijs: € 13,50 (inclusief garderobe en koffie/thee)

2019 01 16 Stips

Robert Jan Stips

Voorstelling: RJSolo

Fotograaf: JW Bullee/Rob Kloet/Steve Groom

 
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
14hreplyretweetfavorite