Trivos talenten door op Nationale Open Jeugd Kampioenschappen

logo Trivos Naar halve finale

WIJCHEN - De Nationale Open Jeugd Kampioenschappen is het belangrijkste landelijke jeugdtoernooi dat de Nevobo organiseert.Verenigingen nemen deel met gelegenheidsteams die zo sterk mogelijk worden samengesteld. Er kunnen daarom ook jeugdspelers meedoen die al uitkomen in seniorencompetities en/of de landelijke divisies. Aan de best 'overall' presterende vereniging wordt de Jaap van Kasteel trofee uitgereikt.

Afgelopen zaterdag is weer eens gebleken dat Trivos barst van het jeugdige talent. De Trivos A en C meisjesteams hebben zich gekwalificeerd voor de halve finale op 23 februari 2019 door beiden op de 1e plaats in de poule te eindigen. De voorrondes werden dicht bij huis gespeeld in de VoCASA hal te Nijmegen. De coaches Ferry-Jan Weerdestein (meisjes A) en Ramon Groenen (meisjes C) waren na afloop uiterst content met deze prachtige prestatie:
“We gaan er alles aan doen om voor het eerst in de Trivos historie de finale te bereiken en misschien zelfs te winnen. Deze meiden zijn zo sterk. Wij zijn trots.”

De uiteindelijke finale zal op 30 maart 2019 zijn.

Foto's Trivos

Trivos NOJK A Trivos NOJK C
Meisjesteam Trivos A Meisjesteam Trivos C
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
13hreplyretweetfavorite