Geen succesvol dubbelweekend voor Smashing

logo Smashing Zes punten valt tegen

WIJCHEN - Na de vakantie stond het eerste dubbelweekend gelijk op het eerste team te wachten. Op zaterdagavond namen zij het op tegen TFS Barendrecht en op zondagmiddag tegen Roosterse BC. Een pittig weekend voor de boeg dus.

Zaterdagavond was geen beste avond voor de spelers. Dit resulteerde in een 5-3 verlies voor het Wijchense team en dat viel nogal zwaar.

Uiteindelijk de koppen bij elkaar gestoken en vol goede moed doorgegaan naar de volgende wedstrijd.

Op zondagmiddag stond eindelijk de eerste thuiswedstrijd van de handhavingspoule voor Smashing op het programma. Wederom werden de dubbels aan het begin van de middag verdeeld. Roy Reijbroek en Luuk van Renswouw verloren ditmaal helaas in drie sets van Nico Hermans en Rick Steuten. Lieke Maes en Denise Hall speelden een prima wedstrijd en wonnen van Wendy Hoeve en Anne Vievermans. Yannic Smeets speelde weer goed en wist het deze keer om te zetten in winst tegen Noah Jongen. Luuk van Renswouw had het moeilijk met Rick Steuten en verloor in twee sets. Maureen Zewald miste tweemaal net aan de setwinst tegen Frederika Lagerstedt. Denise Hall speelde beter, maar moest in de derde set de winst aan Wendy laten. Net als de dag ervoor viel één gemengddubbel wel de goede kant op en de andere niet. Lieke Maes en Roy Reijbroek konden niets doen tegen het geweld van Nico en Elcke Vievermans en Ella Peters en Brandon Bessem trokken aan het langste eind tegen Frank Vermeesch en Anne. Wederom een 3-5 verlies ondanks de goede steun van de supporters.

Zes punten in het dubbelweekend valt tegen, maar geen reden voor Smashing om op te geven. Er zijn nog drie (thuis)wedstrijden te gaan en daar gaat het team weer met vertrouwen in!

Volgend weekend is er geen wedstrijd en het weekend daarna staat er een dubbelweekend op het programma tegen Amersfoort en Van Zijderveld. Het team hoopt dan een hoop supporters te mogen zien, want dat kunnen ze goed gebruiken!

BC Smashing Roy Reybroek sept 2017 Roy Reijbroek
Foto BC Smashing  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
13hreplyretweetfavorite