Voorlichting ‘Werken bij Thermen Berendonck’

logo Werkbedrijf Rijk van Nijmegen Aanmelden

WIJCHEN - Wie werkzoekend is en interesse heeft in een functie bij Thermen Berendonck, kan zich aanmelden voor het Vacaturecafé op 25 januari tussen 09.00 en 12.00 uur in het Huis van de gemeente Wijchen. Tijdens het Vacaturecafé wordt informatie gegeven over de baanmogelijkheden bij Thermen Berendonck door WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en UWV. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

logo UWV WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en UWV zijn betrokken bij de werving van de 200 nieuwe medewerkers

Thermen Berendonck belooft ‘het meest innovatieve wellnessresort van Nederland’ te worden en opent medio 2019 haar deuren in Wijchen. WerkBedrijf Rijk van Nijmegen en UWV zijn betrokken bij de werving van de 200 nieuwe medewerkers. Beide organisaties richten zich vanuit hun maatschappelijke taak in eerste instantie op werkzoekenden met een uitkering van de Gemeente of het UWV.

Vacature café vrijdag 25 januari: Werken bij Thermen Berendonck Op afspraak tussen 09.00 – 12.00 uur in het Huis van de gemeente Wijchen Ruim 200 medewerkers gaan ‘Thermen Berendonck’ tot een succes maken. Jij ook? We vertellen je graag over deze bijzondere werkplek en de baanmogelijkheden in onder andere restaurant en keuken, beauty, tuinonderhoud, saunaplein, schoonmaak, linnenkamer en technische dienst. Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (beperkt aantal plaatsen beschikbaar).

Vacatures Thermen Werken bij Thermen Berendonck 

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
13hreplyretweetfavorite