Cabaretduo Oldenhermanns in Theater ‘t Mozaïek

logo t Mozaiek Ontzettend leuk

WIJCHEN - Wow! Op de Previewavond bliezen de dames van OldenHermanns het publiek volledig weg en alle aanwezige moeders herkenden zich in de hilarische mama-scéne. Ontzettend leuk om met je vriendinnen naar toe te gaan, al zullen mannen zich ook enorm kunnen vermaken om deze meiden. Leedvermaak en herkenbaarheid wisselen elkaar af op zaterdag 19 januari en gelukkig zijn er nog kaarten te krijgen via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes laten Lize van Olden en Anna Hermanns de dilemma’s van de millennial zien. De twee rennen van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stiletto’s, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid. Maar dan wel in een designerjurkje.

Oldenhermanns won in 2014 als Oldenosborn Cabaretfestival Cameretten. Ze hebben een geheel eigen stijl die omschreven kan worden als beeldend, absurd en met een grote fysieke overtuigingskracht.

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 19 januari 2019

Tijd: 20.15 uur

Locatie: Theater

Artiest: Lize van Olden en Anna Hermanns

Voorstelling: Unsexed

Genre: cabaret

Prijs: € 17,50 (inclusief garderobe en drankje)

2019 01 19 Oldenhermanns

Lize van Olden en Anna Hermanns

Voorstelling: Unsexed

Foto: Daan Verschuur en Karel Sanders 

 
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Bericht DAR: afval ophalen met strenge vorst https://t.co/rFSaxlJhQ8 https://t.co/d3YDfPrSEg
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Oranje Fonds nodigt stichtingen en verenigingen in Wijchen uit https://t.co/GowLaeet2w https://t.co/badmWw1Q1E
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Activiteiten in wijkcentrum ‘t Achterom vanaf 23 januari https://t.co/J5d8FXGgX3 https://t.co/WjlTH7G6Xk
12hreplyretweetfavorite