Wijchen Centraal

LogoWijchenCentraal
Wilt u op de hoogte blijven van al hetgeen zich afspeelt in de Wijchense samenleving? Stem dan op zondagmiddag af op WOFM, want dan wordt het programma Wijchen Centraal uitgezonden. Wijchen Centraal bestaat al zo lang de omroep bestaat (dus al meer dan 35 jaar). Aan uiteenlopende onderwerpen wordt aandacht besteed. Elke zondag van 12.00 tot 13.00 uur.


Wijchen Centraal 10 december 2017

De vrijwillige buurtbus bestaat 35 jaar. Ter gelegenheid van het 35-jarig bestaan van de Buurtbusvereniging Rijk van Nijmegen is een boekje samengesteld. Op 15 december zal het eerste exemplaar van het boekje worden uitgereikt. Ton Weber is voorzitter van deze stichting. Met hem lopen we door de geschiedenis van de 35-jarige Buurtbus.

Op 16 en 17 december is in Wijchen het Kerstsprookjesfestijn Wijchen. Centrummanager Piet Philipsen is erbij betrokken. We zijn erg benieuwd wat ons allemaal te wachten staat. Hij vertelt ons de inhoud. 

 
 
Annie van Wichen 2016 4  
Foto Joop Ninaber  Annie van Wichen    

 

Nico Meeuwsen dec 2016  
Foto Joop Ninaber  Nico Meeuwsen  
Menno Duiven  
Menno Duiven 2016  

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Opbrengst naar Ronald Mc Donald huis Nijmegen https://t.co/x1OrZU8Rw2 https://t.co/urSUbsI6OS
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Tips Groente-, fruit-, en tuinafvalinzameling in de winter https://t.co/9vljvWVEFj https://t.co/GFNWAQP8bC
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Weinig kerstactiviteiten Nijmeegs centrum https://t.co/Va7rAYB9Zz https://t.co/AGCIRaDzk7
13hreplyretweetfavorite