Wijchen Centraal

LogoWijchenCentraal
Wilt u op de hoogte blijven van al hetgeen zich afspeelt in de Wijchense samenleving? Stem dan op zondagmiddag af op WOFM, want dan wordt het programma Wijchen Centraal uitgezonden. Wijchen Centraal bestaat al zo lang de omroep bestaat (dus al meer dan 35 jaar). Aan uiteenlopende onderwerpen wordt aandacht besteed. Elke zondag van 12.00 tot 13.00 uur.


Wijchen Centraal 25 juni 2
017

Op woensdag 28 juni a.s. houdt de Stichting Industrieel Erfgoed Nijmegen en Omstreken en met name de Werkgroep Industrieel Erfgoed Wijchen een bijeenkomst voor ex-werknemers van de Wijchense industrie. In het kader van een groot aantal (oude) industrie├źn en mede in het licht van de lopende expositie Wijchen Maakt Het in het museumkasteel, nodigen de organisatoren oud-werknemers van deze bedrijven uit om gezamenlijk herinneringen op te halen en deze te delen. Wij praten daarover met Bert Bloo, een van de organisatoren.
 
De Veluwsche stoomt weer over de Koningslijn. Met deze slogan roept de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij het publiek op om kennis te maken met een uitgebreid aantal mogelijkheden voor een onvergetelijk dagje uit. Men kan een reisje maken met een echte stoomtrein, dan wel deze combineren met een boottocht over de IJssel, dit laatste wordt dan betiteld als de Veluwe-IJsselBoemel. Verder is er een mogelijkheid een authentiek station en het historische stoomdepot te bekijken. Een en ander zal worden toegelicht door Michel van den Wollenberg, een van de bestuursleden van deze vrijwilligersorganisatie.
 
Samenstelling Nico Meeuwsen
Presentatie Nico Meeuwsen
Techniek Rob van Anrooij

 

Annie van Wichen 2016 4  
Foto Joop Ninaber  Annie van Wichen    

 

Nico Meeuwsen dec 2016  
Foto Joop Ninaber  Nico Meeuwsen  
Menno Duiven  
Menno Duiven 2016  

 

[advertentie]