Wijchen Centraal

LogoWijchenCentraal
Wilt u op de hoogte blijven van al hetgeen zich afspeelt in de Wijchense samenleving? Stem dan op zondagmiddag af op WOFM, want dan wordt het programma Wijchen Centraal uitgezonden. Wijchen Centraal bestaat al zo lang de omroep bestaat (dus al meer dan 35 jaar). Aan uiteenlopende onderwerpen wordt aandacht besteed. Elke zondag van 12.00 tot 13.00 uur.


Wijchen Centraal 22 april 2018 

Op 18 mei a.s. organiseert de WG Maas en Waal CultuurExpress een MEEdenk-middag in het Museum Kasteel Wijchen onder het leidmotief Het grote verhaal van het Land van Maas en Waal. Het doel is één uitgewerkt verhaal over deze streek. Wat deze opzet precies inhoudt en hoe men deel kan nemen wordt uiteengezet door Arnold de Kock, hij is voorzitter van het Streekmuseum Tweestromenland in Beneden-Leeuwen.

De omroep ontving recentelijk een noodkreet van de stichting Kinderhulp Bosnië. Het persbericht kopt KINDERVAKANTIE IN GEVAAR. De geplande vakantie is van 10 tot 30 juni en de stichting komt nog zo’n zes gastgezinnen tekort. De zorgen van de stichting worden door Peter van Laar, voorzitter van deze stichting, verwoord in het gesprek dat we met hem hebben.

 

  
Presentatie  Nico Meeuwsen
Samenstelling  Nico Meeuwsen 
Techniek   Tonnie Arts

 

Annie van Wichen 2016 4  
Foto Joop Ninaber  Annie van Wichen    

 

Nico Meeuwsen dec 2016  
Foto Joop Ninaber  Nico Meeuwsen  
Menno Duiven  
Menno Duiven 2016  

 

[advertentie]

#wijchenseomroep