Wijchen Centraal

LogoWijchenCentraal
Wilt u op de hoogte blijven van al hetgeen zich afspeelt in de samenleving? Stem dan op zondagmiddag af op WOFM, want dan wordt het programma Wijchen Centraal uitgezonden. Wijchen Centraal bestaat al zo lang de omroep bestaat (dus al meer dan 37 jaar). Aan uiteenlopende onderwerpen wordt aandacht besteed. Elke zondag van 12.00 tot 13.00 uur.


Wijchen Centraal 
 20 januari 2019  

Kernachtig Wijchen heeft onlangs een schriftelijke vraag ingediend met betrekking tot de kwaliteiten van de dienstverlening door de DAR in Wijchen. Het blijkt dat hierover een aantal klachten leven zoals onjuiste inzameldata, niet geledigde kliko’s en plastic zakken die blijven liggen. Kernachtig Wijchen vraagt wanneer er maatregelen te verwachten zijn. In de studio wordt dit onderwerp toegelicht door raadslid Jan Evers.

K8W Jan Evers Raadslid Jan Evers

 

logo t Mozaiek Het Nationaal Theaterweekend

Van 25 tot en met 27 januari staat ’t Mozaïek bol van de activiteiten in het kader van het Nationaal Theaterweekend. Er zullen theateractiviteiten zijn, cabaret, familietheater, speeltuin, etcetera. Wat er precies allemaal staat te gebeuren zal uit de doeken worden gedaan door Nancy van Nuland, activiteiten programmeur van ’t Mozaïek. 

 

Presentatie Nico Meeuwsen
Samenstelling Nico Meeuwsen
Techniek Tonnie Arts

 

 

Annie van Wichen 2016 4  
Foto Joop Ninaber  Annie van Wichen    

 

Nico Meeuwsen dec 2016  
Foto Joop Ninaber  Nico Meeuwsen  
Menno Duiven  
Menno Duiven 2016  

 

[advertentie]

#wijchenseomroep