Prinsentreffen bij de Wijchense Omroep

logo WO Prinsentreffen Een hele studio vol doorluchtige hoogheden.

Alle carnavalsverenigingen hadden gehoor gegeven om in de studio van de Wijchense Omroep te verschijnen. Voor de camera en microfoon konden de vertegenwoordigers de vragen beantwoorden van Annie van Wichen. Een mooie manier om de vereniging extra in de schijnwerpers te zetten: Prinses Marleen d'n Urste van de Wurmensoppers en haar gevolg. Prins Erik en gevolg van de Moaslanders. President Frank d'n Urste en zijn gevolg van de Blauwkoppen. Prins Michel d'n Urste van de Stadspompers. Het Urnekabinet. Stadhouder Pieter en zijn gevolg. Grootvorst Willem den 2de en zijn gevolg. Hertog Max van 't Vennegat en zijn gevolg. En natuurlijk Jeroen d'un Urste de Prins van Wijchen.

Dit bonte spektakel werd rechtreeks uitgezonden op de televisie en radio. Een natuurlijk kon in dit grootse spektakel de polonaise niet uitblijven.

Zaterdag 25 en zondag 26 februari vinden de carnavalsoptochten plaats in de gemeente Wijchen. In het kasteel voorafgegaan door de Sleuteloverdracht. De Wijchense Omroep gaat zoals altijd weer diverse uitzendingen verzorgen en gaat op bezoek bij de carnavalsverenigingen om verslag te doen van het carnaval.  

Annie van Wichen deed vandaag de presentatie. Cameraman: Daan van Kaauwen en Tonnie Arts. TV techniek Arthur Haggenburg en regie Jo de Winkel. Floormanager: Michele Buitenrust Hettema Geluidstechniek: Gerrie Rossen.  

WO Prinsentreffen 01 WO Prinsentreffen 02
WO Prinsentreffen 03 WO Prinsentreffen 04
WO Prinsentreffen 05 WO Prinsentreffen 06
WO Prinsentreffen 07 WO Prinsentreffen 08
WO Prinsentreffen 09 WO Prinsentreffen 10
WO Prinsentreffen 11 WO Prinsentreffen 12
WO Prinsentreffen 13 WO Prinsentreffen 14
WO Prinsentreffen 15 WO Prinsentreffen 16
WO Prinsentreffen 17 WO Prinsentreffen 18
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite