Sportieve Wijchense Reut

 logo Carnaval Sportjaar Een lange Reut trok vanmiddag door het centrum van Wijchen 

Asterix At The Olympic Games liet zien hoe het vroeger ging. Weldra kwam de wagen met Prins Jeroen d'n Urste en de kersverse Grootste Urn Hans van Mameren reeds voorbij rijden. Handen vol snoepgoed werden achterelkaar naar het publiek gestrooid. Daar moet je toch echt goed voor getraind hebben. 

" Sporten is voor mensen die niet kunnen vissen". Zo luidt de spreuk voor een grote groep vissers in gele regenpakkken. Tegelijkertijd delen zij mede dat zij in hun "eendje" bezig zijn. Met grote spoed worden de laatste inwoners door Sint Jozef naar de nieuwe woongelegenheid geschreeuwd. In zwart gestoken schoorsteenvegers doen het 11 sporten hoog. Op een andere wagen staat het Ice Hokkie. De toeschouwers aan de kant van de weg vinden het allemaal erg leuk. De Woezik Chiks geven een mooie en vooral lenige demonstratie op een klein matje en daarna als groep. Dat ziet er getraind uit. Een grote groep behoort tot de Schikbrouwerij d'n Hutsturm. Zeer fraai gekleed en geschminkt. Het snelheidsmonster van Vers Tappen ontbrak niet.

Met een starttijd van 14.30 uur en een einde van rond 16.30 uur kwam het eind van de Reut in zicht. Een PR werd niet gebroken dit jaar. 

Sportjaar 01 Sportjaar 02
Sportjaar 03 Sportjaar 04
Sportjaar 05 Sportjaar 06
Sportjaar 07 Sportjaar 08
Sportjaar 09 Sportjaar 10
Sportjaar 11 Sportjaar 12
Sportjaar 13 Sportjaar 14
Sportjaar 15 Sportjaar 16
Sportjaar 17 Sportjaar 18
Sportjaar 19 Sportjaar 20
Sportjaar 21 Sportjaar 22
Sportjaar 23 Sportjaar 24

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite