Bespaar makkelijk energie in uw woning

logo Gemeentenieuws Emilia Het kan anders

Geeft u per jaar ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Loket Duurzaam Wonen Plus laat zien dat energie besparen makkelijker is dan de meeste mensen denken. Met kleine ingrepen in uw huis bespaart u namelijk direct op uw energierekening.

Wist u bijvoorbeeld dat uw diepvries meer stroom gebruikt wanneer er meer dan 2,2 cm ijsvorming is en u daarom de diepvries op tijd moet ontdooien? Dat isoleren van een woning zowel in de winter als in de zomer voordelen oplevert? En wist u dat een wasdroger drie tot vier keer zoveel stroom gebruikt als een wasmachine? Aan de waslijn wordt uw was gratis én zonder belasting van het milieu droog. Eigenlijk wast u dus vier keer gratis, iedere keer dat u de was aan de lijn hangt!

Energie besparen is echt niet moeilijk! Er zijn diverse mogelijkheden om gemakkelijk energie te besparen, pak ze! Wilt u weten welke maatregelen goed bij u passen en hoe uw woning energiezuiniger én comfortabeler kan? Neem dan een kijkje op www.duurzaamwonenplus.nlof neem contact op met Loket Duurzaam Wonen Plus in uw gemeente.

Gemeentenieuws Loket duurzaam wonen  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite