Kleintje Koffie – Peutergym in de Bibliotheek Wijchen

logo Bibliotheek Wijchen Toegang gratis

Op woensdagochtend 5 juli van 10.00 tot 11.00 uur is er weer een Kleintje Koffie in de Bibliotheek van Wijchen. Thema van deze ochtend is Peutergym.

Tijdens deze ochtend kan in de Bibliotheek Wijchen samen met Maartje Jolijn Timmerman – Postma van “Plezier in bewegen, peutergym, kleutergym en meer.” ervaren worden wat peutergym is. Het is een kleine impressie omdat er natuurlijk geen grote materialen aanwezig zijn. Maar voor kinderen vanaf 2 jaar tot 4 jaar zal er genoeg te beleven zijn. Jongere kinderen zijn ook van harte welkom, wanneer ze goed kunnen lopen kunnen ze mee doen. Maar ook broertjes of zusjes die nog niet kunnen lopen kunnen rustig toe kijken vanuit hun Maxi-Cosi of kinderwagen.

Toegang is gratis, de Bibliotheek Wijchen, Campuslaan 8. Openingstijden juli/augustus: maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur, zaterdag van 10.00 – 14.00 uur. 

Bibliotheek Peutergym Peutergym
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite