Ravensteinse schildersdagen

 logo Ravensteinse schildersdagen Gehele weekend

In het weekend van 23 tot en met 25 juni worden in Ravenstein weer de, inmiddels al jaren, bekende Ravensteinse schildersdagen georganiseerd. Sinds 2000 is het een niet meer weg te denken evenement voor het stadje Ravenstein. Uit het hele land komen de kunstenaars naar Ravenstein om aan het evenement te kunnen deelnemen.

Vanaf dit jaar is de organisatie van deze dagen in handen van het Kunstenaars Collectief Ravenstein en omstreken (KuCoRa).

Kunstenaars worden ook dit jaar weer uitgenodigd om in genoemd weekend in het Vestingstadje Ravenstein te komen schilderen. Inschrijven voor 1 of 2 dagen kan ook. Men mag zelf een onderwerp en of locatie kiezen, mits het maar raakvlakken heeft met Ravenstein. Er wordt dus op locatie geschilderd. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar een binnenruimte om te kunnen schilderen.

De deelnemers worden desgewenst begeleid door twee aanwezige professionele kunstenaars en dagelijks wordt het gemaakte werk van die dag door hen besproken.

Voor verdere informatie aan en deelname aan en het evenement zie website: //www.kunstenaarscollectiefravenstein@kucora/">www.kunstenaarscollectiefravenstein@kucora

Ravensteinse schildersdagen Riet Koel  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite