30 jaar oldtimers in Millingen aan de Rijn

logo Historisch vervoer Millingen  De eerste zondag van juli

Traditiegetrouw  oldtimers in Millingen aan de Rijn. Een evenement gekenmerkt door laag drempeligheid, alles wat wielen heeft is welkom. Verrassend in ideeën, altijd wat nieuws en dat al 30 jaar. Wat begon als een rondritje met 38 auto’s in 1988 met als naam Oldtimer en Klassiekertreffen liep geruisloos over in het Historisch Vervoer Millingen aan de Rijn met jaarlijks 350 deelnemers.

Gebleven is de zorg om voor deelnemers en publiek een boeiende dag neer te zetten. Waar de oldtimerwereld doet voorkomen dat het draait om Ferrari, Bugatti, Jaguar en andere grote merken, weten ze in Millingen dat gewoon al gek genoeg is. Herkenning in de vorm van de auto’s uit de jeugd van de bezoekers. Mijn vader, buurman, oom of de notaris had er zo een. Dat is het waar het om draait. De boer ontmoet de advocaat in Millingen en niet om een geschil maar een gezamenlijk interesse.

Om 10.00 uur start de dag met een toertocht en een programma alwaar u met de vreemdste dingen oog in oog kunt komen te staan. Grote wielen, kleine wielen, spaakwielen, brede wielen, houten wielen, zelfs zwenkwielen komt je er tegen. Optredens Bicycle Team Juliana,thema tentoonstellingen, 50 jaar NSU , 50 jaar AMG, 100 jaar Ford en Fordson Tractoren in  samen werking met de Historische Motoren en Tractor vereniging, onderdelenmarkt, Meccano show, auto’s, motorfietsen, brommers, vrachtauto’s, tractoren, stationaire motoren, een rallybivak met servicetrucks uit de Maroc Desert Challenge, kinderspelen, dans, terrassen en veel gezelligheid.

Bezoek op zondag 2 juli dit gratis evenement en maak het mee.  Een dag om niet gauw te vergeten.

Voor info en of deelname kijk op www.historischvervoer.nl

Historisch vervoer  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite