Start dagelijks varen voetveren

logo Uitwaarde Toeristisch

Na een succesvolle start van het vaarseizoen wordt er vanaf vrijdag 16 juni 2017 door alle fiets- en voetveren van Uit®waarde weer dagelijks gevaren. Uiterwaarde is erg blij met twee OV Wandelingen binnen het gebied, te weten Het Land van Ravenstein en Waterlinie Culemborg. Zij leveren de betrokken veertjes veel extra wandelaars op.

Onze pontjes zijn te vinden over de Waal (Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden), over de Maas (Pontje Ham, Ravenstein-Niftrik en Batenburg-Demen), over de Neder-Rijn (Rhenen-Lienden en Renkumse Veer), over de Lek (Liniepont) en over de Linge (Heukelum-Galgenwaard).

Volgens het vaarschema wordt er tot en met zondag 17 september dagelijks gevaren van 10.00 – 18.00 uur. Daarna in principe alleen op de vrijdag – zaterdag en zondagen. De laatste vaardag van de toeristische voetveertjes is zondag 1 oktober.

Inmiddels is het mogelijk om contactloos te betalen op vier voetveren (Rhenen-Lienden, Beuningen-Slijk-Ewijk, Druten-Dodewaard en Varik-Heerewaarden). Dit zorgt voor een snellere doorstroom op drukke dagen.

Informatie over het vaarschema en eventuele stremmingen zijn te vinden op uiterwaarde.nl. Volg ons ook via FB en Twitter.

Voetveer seizoen 2017 Het Heerlijk Veer Batenburg
Foto Joop Ninaber   archief Wijchense Omroep  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite