Koninklijke onderscheiding Marieke Verhoeven

logo Onderscheiding  Uitgereikt door burgemeester Verheijen 

Vrijdagmiddag 16 juni heeft burgemeester mr. J.Th.C.M. Verheijen van de gemeente Wijchen een Koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw M.W. VerhoevenVaessen. In Wijkcentrum Noorderlicht was een receptie georganiseerd als onderdeel van de feestelijke activiteiten rond het 25-jarig bestaan van Wijkvereniging Wijchen Noord. Tijdens deze bijeenkomst verraste de burgemeester mevrouw Verhoeven met een benoeming tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau voor haar uitzonderlijke inzet voor de Wijkvereniging Wijchen-Noord.

Mevrouw Maria Wilhelmina Verhoeven-Vaessen (roepnaam: Marieke) Decoranda heeft zich sinds 1992 bijzonder intensief ingezet op het maatschappelijk vlak. Vijfentwintig jaar lang organiseert en ondersteunt decoranda jeugdactiviteiten binnen de Wijkvereniging Wijchen Noord. Als geen ander weet zij jong en oud binnen de wijk te betrekken en te (ver)binden. In de periode 1998 tot 2012 was zij als bestuurslid nauw betrokken bij de coördinatie en organisatie van drie verhuizingen. Sinds de ingebruikname van de nieuwbouw van MFA Noorderlicht in 2008 behartigt zij als lid van de beheers- en programmacommissie de belangen van ‘haar’ wijkvereniging. Niet alleen denkt ze mee over de samenwerking in de grote multifunctionele accommodatie, maar ze draagt ook bij aan de organisatie en uitvoering van de activiteiten. Ook heeft mevrouw Verhoeven een groot aantal beheertaken onder haar hoede en fungeert zij als gastvrouw van MFA Noorderlicht. Voor al haar vrijwillige inspanningen voor de samenleving ontving mevrouw VerhoevenVaessen de Koninklijke onderscheiding.

Foto's Max van Breemen

Onderscheiding Marieke 01 Onderscheiding Marieke 02
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Website WijWijchen.nl met aparte buurtsites... https://t.co/JPokpBhAiT
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Bent u een ex-werknemer van de Wijchense industrie? Wilt u weten wat de slogan betekent: De Veluwsche stoomt weer... https://t.co/WC7HiQFfgH
13hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Publiek praat mee over toekomst museum... https://t.co/OcqtRrKpxD
13hreplyretweetfavorite