Boeken- en Kunstmarkt met voordracht van schrijver Wim Daniels

logo Kasteel Hernen 2017  In Kasteel Hernen 

Op zondag 23 juli a.s. tussen 10.00 – 17.00 uur organiseert Stein Culturele Evenementen voor de eerste keer een Boeken- en Kunstmarkt bij Kasteel Hernen in Hernen. Er zijn tientallen stands met verkoop van hoogwaardige oude en tweedehands boeken en antiquariaat. Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende  kunstvormen. Het kasteel is geopend voor bezoekers en er zijn daarnaast andere activiteiten.  Het prachtige Kasteel  is het perfecte decor voor een Boeken – en Kunstmarkt.  Er wordt geen entree geheven voor de markt. Stein Culturele Evenementen organiseert door heel Nederland bijzondere Boeken – en Kunstmarkten op mooie locaties. 

Wim Daniels 

Wim Daniels Taalvirtuoos en schrijver Wim Daniels

Taalvirtuoos en schrijver Wim Daniels geeft op zondag 23 juli om 15 .00 uur een exclusieve voordacht in de prachtige Ridderzaal van Kasteel Hernen. 

Wim Daniels is schrijver van boeken over taal, literaire verhalenbundels, woordenboeken, poëzie en informatieve boeken over uiteenlopende onderwerpen. Hij  schrijft boeken voor volwassenen, jongeren en kinderen. Met Kasper Boon maakte hij een bordspel: Het Grote Taalspel.

Spijkers met Koppen
Van september 2009 tot en met juni 2014 was hij vaste columnist bij het radioprogramma Spijkers met koppen. Veel van zijn bijdragen aan Spijkers met Koppen zijn gebundeld in het boek Spijkerbalsem, waarvan in mei 2016 een nieuwe druk is verschenen. Incidenteel levert hij met een column of anderszins nog steeds een bijdrage aan het programma. Ook was hij geregeld vaste gast bij Pauw & Witterman en nu bij Pauw.

De Nieuws BV
Aan het radio-1-programma De Nieuws BV (dagelijks, op werkdagen) levert hij  een geregelde bijdrage voor het onderdeel 'Het allerbeste', waarin hij dan de loftrompet steek over iets wat hij net gelezen of gezien heeft. 

U kunt nu alvast uw plaatsen reserveren voor de voordracht van Wim Daniels. De entree bij voorreservering is € 12,50 p.p. Op 23 juli € 15,00 p.p. Mail u reservering naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

[advertentie]