Start van het seizoen in Doornroosje

logo Doornroosje 2017  Nest Festival

Dat doen we dit jaar op wel heel speciale wijze met Het Nest Festival. Het festival van Planet Rose en Subcultuur dat op 2 september alle festival-vlinders welkom terug heet in het vertrouwde Nijmeegse nest in en rondom het Openluchttheater de Goffert.

Twee weken later is het tijd voor de eerste reguliere Planet Rose editie met Jonas Kopp, Reeko, Comrade Winston & Roel Zweers (16/9). 

In september is het elke vrijdagavond feest in Doornroosje. Er is voor ieder wat wils. Zo kunnen latin-lovers met de voetjes van de vloer bij Fiesta Macumba (1/9), komt Dr Elektroluv langs met Elektrik World Tour (8/9), is er een nieuwe editie van Seniors at the Disco voor dansliefhebbers met de nodige ervaring (15/9), bundelen Chocolade en Watermeloen de krachten voor een nacht lang de beste beats, hiphop, R&B en classics op 22 september en sluiten we de maand stampend af met een X-Factor solo night van F. NøIzE (29/9).    

Ook qua concerten is het programma divers met o.a. sax-virtuoos Colin Stetson (6/9), Courtney Marie Andrews (8/9), Shining (Fortarock, 9/9) en Guus Meeuwis (27 & 28/9). Op het podium van Merleyn zie je o.a. het nieuwe project van Jacco Gardner: W.I.T.C.H. (19/9) en sluit Linde Schöne de maand af (28/9).

En waar we aan het begin van de maand met Het Nest nog één keer samen naar buiten gaan, halen we op 23 september het festival naar binnen. Die avond en nacht neemt Down The Rabbit Hole Doornroosje over en laat bezoekers nog een keer het zomerse festival binnen beleven in het kader van De Nijmeegse Kunstnacht. FêTeReTeT.

Doornroosje Fiesta Macumba 1 september 2017 de voetjes van de vloer bij Fiesta Macumba
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV programma vanaf 19 augustus. Okie Dokie TV zendt alle afleveringen van "Superheld"nogmaals uit.… https://t.co/7gn4HkOv5B
23hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Muzikale familievoorstelling "De strijd om Diamandia" https://t.co/LTTUxf2TYJ https://t.co/unt1GJbO2g