Het Land van Maas en Waal trakteert

logo Ondernemend Maas en Waal  Verhalen over de regio

Het Land van Maas en Waal is op zoek naar de mooiste, leukste en meest pakkende verhalen over de regio. In ruil voor deze verhalen trakteert zij haar inwoners en recreanten op een heerlijk Italiaans ijsje. Van vrijdag 18 augustus tot en met zondag 20 augustus rijdt de ijscokar door zoveel mogelijk dorpen in het Land van Maas en Waal om ijsjes uit te delen en verhalen op te halen.

Kaart Maas en Waal Het Land van Maas en Waal

Wat kenmerkt Maas en Waal voor jou? Wat zou Maas en Waal nou nóg leuker maken volgens jou? En vul aan: Maas en Waal, land van… Naast het delen van verhalen, is het ook mogelijk om bij de ijscokar een gratis kaartje te versturen vanuit Maas en Waal. Schrijf een leuke tekst voor een familielid, een geliefde of een kennis en laat deze direct versturen. 

Benieuwd waar de ijscokar te vinden is?
De ijscokar blijft ongeveer drie kwartier in elk dorp en is onderweg tussen 10:00 tot 17:00. Op vrijdag starten we in Bergharen en volgen Hernen, Leur, Wijchen, Batenburg, Balgoy en Niftrik. Op zaterdag rijden we door Deest, Afferden, Puiflijk, Druten, Boven-Leeuwen, Beneden-Leeuwen en Wamel. Op zondag bezoeken we de dorpen Horssen, Altforst, Appeltern, Maasbommel, Alphen, Dreumel en Heerewaarden.

Planning in gemeente Wijchen

Dorp

Dag

Waar?

Bergharen

Vrijdag 10:00 – 10:45

Camping De Tolbrug

Hernen

Vrijdag 11:00 – 11:45

Cafeesterij De Toekomst

Leur

Vrijdag 12:00 – 12:45

Bezoekerscentrum Land van Heerlijkheden

Wijchen

Vrijdag 13:00 – 13:45

Speeltuin De Blije Dries

Batenburg

Vrijdag 14:00 – 14:45

Uitbaeterij De Viersprong

Balgoy

Vrijdag 15:00 - 15:45

Albert Heijn

Niftrik

Vrijdag 16:00 – 17:00

Emté

Facebookpagina
De leukste en mooiste verhalen worden verzameld en gedeeld op de Facebookpagina van het Land van Maas en Waal. Ook is er een evenementenpagina aangemaakt op Facebook met alle informatie en de uitgebreide planning van de drie dagen. Houd de Facebookpagina en evenementenpagina dus goed in de gaten om helemaal op de hoogte te blijven!

Land van Maas en Waal Poster  

 

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV programma vanaf 19 augustus. Okie Dokie TV zendt alle afleveringen van "Superheld"nogmaals uit.… https://t.co/7gn4HkOv5B
23hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Muzikale familievoorstelling "De strijd om Diamandia" https://t.co/LTTUxf2TYJ https://t.co/unt1GJbO2g