Wat heeft u nodig als mantelzorger?

logo Gemeente Wijchen 2017 a Vragenlijst 

De gemeente Wijchen vindt het belangrijk om Wijchense mantelzorgers goed te ondersteunen. Woont u in Wijchen en bent u een mantelzorger? Vul dan de vragenlijst in zodat wij u en andere Wijchense mantelzorgers beter kunnen ondersteunen in de toekomst. 

Doel van de enquête

Mantelzorg is een verantwoordelijke taak, die vaak veel tijd en energie kost. Als mantelzorger weet u dat als geen ander. Het doel van de enquête is dat wij weten wat u nodig heeft of mist als mantelzorger.

Hoe kunt u meedoen?

Ga naar de website www.wijchen.nl/mantelzorg en vul de vragenlijst in voor 25 oktober. Wilt u de vragenlijst liever op papier? Haal deze dan op bij de balie van het Huis van de gemeente aan de Kasteellaan 27.

Ontmoetingscafé in november

In november organiseert Meer Voormekaar een ontmoetingscafé voor mantelzorgers. Hier praten wij graag verder met u over dit onderwerp. Wij presenteren dan ook de uitkomsten van de enquête.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie?
Heeft u vragen over de enquête? Of weet u niet zeker u of u een mantelzorger bent? Neem dan contact op met Theo Anema. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 024 751 7346. Wilt u meer weten over mantelzorg? Kijk dan op www.mezzo.nl.

Gemeentenieuws mantelzorg vragenlijst Wat heeft u nodig als mantelzorger? 

 [advertentie]