Samen voor de voedselbank

logo Gemeente Wijchen 2017 a Inzamelactie

Doet u ook weer mee met de inzamelactie voor de voedselbank? Net als vorige jaren kunt ook dit jaar de voedselbanken helpen met extra voedsel tijdens de feestdagen. Samen met Dar houdt de gemeente Wijchen een inzamelactie van woensdag 6 tot en met woensdag 20 december. In 2016 werden maar liefst 55 winkelwagentjes vol ingezameld voor de Voedselbanken door alle gemeenten in de regio.

Wat en waar kunt u doneren?

Heeft u houdbaar voedsel over of wilt u iets kopen voor de voedselbank? U kunt dit inleveren bij het Huis van de gemeente aan de Kasteellaan 27 in Wijchen. Denk hierbij aan pasta, rijst, groente en fruit in blik, houdbare zuivel, koffie, thee, suiker, soep in blik, broodbeleg, snoep of pinda’s. U helpt dan niet alleen iemand anders, maar voorkomt ook voedselverspilling. U krijgt als dank een gft-afvalbakje om uw keukenafval makkelijker te scheiden. Kijk op www.dar.nl/inzamelactie voor meer informatie. U kunt ook contact opnemen met het klantencontactcentrum van Dar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 024 371 6000.

Gemeentenieuws voedselbank  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Opbrengst naar Ronald Mc Donald huis Nijmegen https://t.co/x1OrZU8Rw2 https://t.co/urSUbsI6OS
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Tips Groente-, fruit-, en tuinafvalinzameling in de winter https://t.co/9vljvWVEFj https://t.co/GFNWAQP8bC
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Weinig kerstactiviteiten Nijmeegs centrum https://t.co/Va7rAYB9Zz https://t.co/AGCIRaDzk7
12hreplyretweetfavorite