Verhalenvertellers met Kerstsprookjes

logo Sprookjesverteller Met een Griezeluur
Verhalenvertellers met Kerstsprookjes
Op het kerstsprookjesfestijn op 16 en 17 december in het centrum van Wijchen, kun je je kerstsprookjes laten voorlezen. Je kunt sprookjesfiguren tegenkomen. Maar in hun puurste vorm worden de sprookjes gebracht door de verhalenvertellers. Zijn hebben geen boek of kostuum, maar toveren met hun woorden de kerstsprookjes en de winterverhalen zo je hoofd in. Als dat geen tovenarij is...!
Op zaterdagavond van 19.00 tot 22.00 uur kun je Elo Andringa, Joost Schellekens en Paul Groos horen in de verteltenten op de Touwslagersbaan en in de Burchtstraat. Op zondagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur kun je opnieuw Paul en Joost, maar nu ook Hanna'Floor de Roos beluisteren. En op zondagmiddag oom 15.00 uur in de Burchtstraat is het de beurt aan de jonge vertellers: scholieren van het Stedelijk Gymnasium die hun eerste stappen op het vertellerspad zetten. Schuif aan en luister mee!
 
The Fright Before Christmas
Het is alweer een mooie traditie op de zaterdagavond van het kerstsprookjesfestijn: de avond afsluiten met een uurtje griezelen in Kasteel Wijchen. Paul Groos en Joost Schellekens, verhalenvertellers met een ruime griezelervaring, nemen je mee naar donkere bossen, onafzienbare besneeuwde vlaktes en stormachtige zeeën. Daar ligt de dood altijd op de loer. En soms is die dichterbij dan je denkt... Misschien komt er nog wel een speciale gastverteller langs, maar dat is nog niet zeker.
Het griezeluur begint om 21.30 uur op de bovenverdieping van het kasteel. Je huivert mee voor €2,50. Kinderen onder de 14 jaar alleen onder begeleiding!
Sprookjesverteller  

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Opbrengst naar Ronald Mc Donald huis Nijmegen https://t.co/x1OrZU8Rw2 https://t.co/urSUbsI6OS
11hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Tips Groente-, fruit-, en tuinafvalinzameling in de winter https://t.co/9vljvWVEFj https://t.co/GFNWAQP8bC
12hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Weinig kerstactiviteiten Nijmeegs centrum https://t.co/Va7rAYB9Zz https://t.co/AGCIRaDzk7
12hreplyretweetfavorite