Beuningen On Ice drukker dan ooit

logo Beuningen Zorgen 

De organisatoren van Beuningen On Ice maken zich zorgen of het Asdonckterrein over twee jaar bij de volgende editie van het schaatsevenement wel beschikbaar is. Er zijn namelijk nieuwe bouwplannen voor het terrein.

Beuningen On Ice trok de afgelopen weken meer bezoekers dan ooit, namelijk ruim 75.000, ofwel een stijging van 10 procent. Het evenement wordt steeds belangrijker voor Beuningen en de naaste regio. Organisator Mark van Loveren zegt te hopen dat de politieke partijen inzien dat de Asdonck voor de hele gemeente ontzettend belangrijk is als evenemententerrein.

De partij BN&M zegt in hun verkiezingsprogramma dat er op het Asdonckterrein altijd plaats moet zijn voor een evenementenplein. Van Loveren hoopt dat meer partijen er zo over denken. De toename van het aantal bezoekers is vooral te danken aan de avonden met entertainment. Vaak was het dan erg druk. 

Ook de aparte ijsbaan van 150 vierkante meter voor kinderen tot 8 jaar was weer een succes. De organisatie denkt erover deze ijsbaan te vergroten tot 200 vierkante meter. “Er kwamen ouders met kleine kinderen helemaal uit Brabant of Overijssel speciaal voor naar Beuningen,” zegt Van Loveren.   

Via onze mediapartner RTV Totaal

2018 0109 Mediapartners Beuningen On Ice erg druk  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite