BN&M wil zelfstandig Beuningen

logo Beuningen nu en morgen Tegen herindeling

De partij Beuningen Nu en Morgen is tegen gemeentelijke herindeling en stelt dat Beuningen zelfstandig moet blijven. Dat staat in het deze week bekendgemaakte verkiezingsprogramma. Volgens BN&M is onlangs nog uit onderzoek gebleken dat gemeentelijke fusies leiden tot hogere kosten. BN&M kiest daarom niet voor tijd- en geld verslindende reorganisaties. 

Wel is de partij voorstander van regionale samenwerking met gemeenten in het Rijk van Nijmegen. Vooral voor zaken als gezamenlijke inkoop van zorg, de GGD, de Veiligheidsregio en ICT-ondersteuning. Overigens richt men de blik ook op Maas en Waal.

BN&M presenteert zich als een brede lokale partij voor alle bevolkingsgroepen. “Onze leden en achterban hebben beroepen variërend van timmerman tot directeur, van boer tot leraar en van politieagent tot salesmanager.”

Als lokale partij zegt BN&M te weten en te voelen wat er leeft in de gemeenschappen. “Wij gaan daarover in open gesprek en kunnen daardoor beter afwegen wat er moet gebeuren,” zo stelt BN&M.

Door de moeizame economie in ons land steeg het aantal inwoners in Beuningen met een uitkering tussen 2011 en 2015 met 38 procent. Daarom zet BN&M de focus op werk, werk en nog eens werk. 

Via onze mediapartner RTV Totaal

2018 0109 Mediapartners Beuningen zelfstandig  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite