Wandelvereniging WS78 organiseert Hatertse Vennentocht

logo WS 78   Start Jan Massinkhal

Wandelvereniging WS78 verzorgt op zaterdag 20 januari een wandeltocht van 20 en 40 km vanuit Nijmegen. De wandelaars voor de 40 km starten om 9.00 uur vanuit de Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5, 6534AD Nijmegen. De 20 km lopers kunnen tussen 9.00 en 10.00 uur starten.

De speciaal voor deze dag uitgezette route gaat over onverharde paden en rustige verharde wegen tussen Nijmegen, Wijchen, Overasselt en Heumen. De wandelroute gaat door recreatiegebied de Berendonck en door de bossen van de Overasseltse en Hatertse Vennen. Langs enkele privéterreinen gaan we naar de soep-koffiepost bij Kaas- en Zuivelboerderij 'De Diervoort'. De route van de Nijmeegse Vierdaagse komt op de tweede en vierde dag langs deze boerderij. 

De deelnemers aan de langste afstand gaan door een groter deel van de Overasseltse en Hatertse Vennen.
Deelnemers kunnen zich vanaf 8.00 uur inschrijven voor €5,50, inclusief een soep-, koffie- en fruitbon. Leden van WS78 en KWBN organisaties krijgen korting. De wandelaars krijgen een routebeschrijving mee. Onderweg geven pijlen en linten de weg aan. Bij de eigen WS78 rustposten langs de route zijn de uitgereikte bonnen te gebruiken. Halverwege de 40 km tocht ligt een rustlocatie, waar de consumpties voor eigen rekening zijn. Voor de korte afstand blijft het startbureau voor het afmelden tot 16.30 uur open. De lange afstand kan tot 17.30 uur binnenkomen.

Voor meer informatie zie www.ws78.nl

WS 78 Vennentocht  
Foto WS78 Nijmegen  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite