Vrijblijvende proeflessen bij de Lindenberg

logo Lindenberg 2016 Op alle locaties

In januari start de tweede helft van het cursusseizoen bij de Lindenberg. De eerste week van dat nieuwe seizoen zijn bijna alle lessen weer toegankelijk als proeflessen: dat is van 22 t/m 27 januari 2018 om precies te zijn.

De Lindenberg biedt cursussen in schrijven, muziek, dansen, beeldende kunst en theater. Op  ieder niveau, en voor iedere leeftijd. Naast vertrouwde lessen in bijvoorbeeld klassiek ballet, gitaar spelen, schilderen of verhalen schrijven zijn er ook komend half jaar weer cursussen in nieuwe thema’s, zoals kunst en technologie. Bekijk het volledige cursusaanbod op www.delindenberg.com.

Vanaf 15 januari staat ook het volledige proeflessenprogramma online, waarin staat van welke cursussen je een proefles kunt bezoeken, hoe laat die lessen beginnen en in welk lokaal je moet zijn. Er zijn proeflessen op alle locaties van de Lindenberg: centrum, Lindenberg Aldenhof, Nijmegen Noord en Brakkenstein.

Let op! Het kan zijn dat een cursus tijdens de proeflessenweek al volgeboekt is. Het is dan wel mogelijk om de eerste les vrijblijvend bij te wonen, maar inschrijven voor de volledige cursus is dan niet meer mogelijk. Ben je al zeker dat je een cursus wilt volgen, schrijf je dan snel in.

Lindenberg proeflessen Vrijblijvende proeflessen bij de Lindenberg
fotograaf Dennis Vloedmans  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite