80’s/90’s night in Theater ’t Mozaïek

logo t Mozaiek Knallend feestje

Met Party-DJ André en Prince-tribute The New Power Revolution

Vrijdag 19 januari gaat iedereen los tijdens de swingende 80’s/90’s-night in Theater ’t Mozaïek. En welke artiest wist in beide decennia wereldhits te scoren waarop iedereen stond te dansen? Prince natuurlijk! DJ André zorgt in de Huiskamer dat o.a. ook Michael Jackson, Madonna, The Backstreet Boys en The Spice Girls voorbij komen. Dat wordt heel hard meezingen en voetjes van de vloer in zowel de theaterzaal als de Huiskamer! Tickets zijn nog te boeken via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 645 04 55.

2018 01 19 The New Power Revolution Scheurende gitaarsolo’s, strakke band-arrangementen, spontane improvisatie en puur entertainment. Dat is wat je kunt verwachten van The New Power Revolution.

Deze band is ontstaan uit een wederzijdse liefde voor de iconische artiest Prince. Niet alleen de grootste hits als Purple Rain en Kiss komen voorbij, maar ook andere nummers die deze zanger, multi-instrumentalist en componist met zijn Minneapolis-sound in de jaren tachtig en negentig tot een onmiskenbaar fenomeen maakte.

Allround DJ André oftewel André Hoeksema is net als rondom het succesvolle ABBA-concert te vinden in onze Huiskamer. Toen heeft hij er heel veel fans bij gekregen, want deze DJ verstaat zijn vak en weet bijna iedereen de dansvloer op te krijgen. Dat wordt weer een knallend feestje bomvol sfeer! 

2018 01 19 Night Andre Allround DJ André

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 19 januari 2018                                                    

Tijd: 20.15 uur

Locatie: Theater-Rabobankzaal

Artiest: The New Power Revolution & DJ André

Voorstelling: 80’s/90’s-night 

Genre: staconcert

Prijs: € 12,50 (inclusief garderobe) 

2018 01 19 Night  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite