Programma Doornroosje & Merleyn februari 2018

logo Doornroosje 2018 WAND, publieksfavoriet
In het eerste weekend van de maand wordt met een gevarieerd programma ruimte geboden aan diversiteit en zo voor veel heel verschillende  bezoekers de maand mogen openen. Zo zijn er uitverkochte shows van Mister & MIssissippi (VR 2/2, Merleyn) en Broederliefde (ZA 3/2), vieren we feestjes met SubCultuur (VR 2/2), 2manydjs & Dollkraut (ZA 3/2)  en Boomshakalak Soundsystem (ZA 3/2, Merleyn) en sluit Jake Bugg dit weekend intiem af in Doornroosje (ZO 4/2).  
 
Verder kijken we uit naar de unieke samenwerking van Hammond-orgel-legende Rhoda Scott, Benjamin Herman en Ries Doms (14/2). Ook zijn we benieuwd hoe WAND, publieksfavoriet op festivals als Le Guess Who en Down the Rabbit Hole, Nijmegen in zal pakken met hun overdonderende combinatie van rock, stoner, krautrock en progrock voorzien van een psychedelica, sixties-harmonieën, een flinke dosis energie en aangename portie waanzin (23/2).
 
Doornroosje Wand Wand
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite