Magisch familietheater in Theater ’t Mozaïek

logo t Mozaiek Voor de hele familie

Het best bewaarde geheim van de theaterwereld heet Hilbert Geerling. Niemand kan goochelen en acteren zo goed combineren als hij. In bijzondere decors die hij zelf maakt speelt hij allerlei types in avontuurlijke verhalen, waarin goochelen altijd een rol speelt. Kinderen trouwens ook, want Hilbert betrekt zijn publiek graag in zijn show. Op zondag 21 januari is er nog plek voor de hele familie vanaf een jaar of zes om te genieten van de nieuwste show van Hilbert. Er zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Onderweg naar het wereldkampioenschap goochelen, gaat er van alles mis. De trein heeft vertraging, de taxi krijgt een lekke band en als Hilbert Geerling het laatste stukje dan maar lopend aflegt, rennend en struikelend door de struiken en takken van een dicht bos, valt hij in een put. Hij valt en valt en valt, dieper en dieper... Als hij weer wakker wordt, blijkt hij te zijn beland in de Geheimzinnige Grotten van Grok M’Gar. Daar woont een apart volkje en hun koning Grok is niet echt heel aardig en vrolijk… Met hem kun je beter geen ruzie krijgen!

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 21 januari 2018                                                    

Tijd: 14.30 uur

Locatie: Theater-Rabobankzaal

Artiest: Hilbert Geerling

Voorstelling: De Geheimzinnige Grotten van Grok M’Gar (6+)

Genre: familietheater

Prijs: €  12,50 (inclusief garderobe en koffie/thee/ranja) 

2018 01 21 Hilbert Geerling De Geheimzinnige Grotten van Grok M’Gar (6+) 

Foto Koen Geerling

 
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep Concert Muziekkring Wijchen: het Haydn Jeugd Strijkorkest met vioolsoliste Azra Rustempašić https://t.co/RtLe5IR2hM https://t.co/zCP1NaFEsR
12hreplyretweetfavorite
14hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ondergrondse containers centrum Nijmegen https://t.co/vxJsG3GhiI https://t.co/3vyF8C4Qbz
14hreplyretweetfavorite