Aankondiging MVO Award

logo Rijk van Nijmegen Uitdaging 2016 Nomineren

Rijk van Nijmegen Uitdaging organiseert ook dit jaar weer de uitreiking van de MVO Award. Op 4 juni a.s. zal de feestelijke uitreiking plaatsvinden in één van de zes aangesloten gemeenten. Rabobank Rijk van Nijmegen is, net als voorgaande jaren, de hoofdsponsor van het evenement. 

Nomineren kandidaten MVO Award vóór 1 maart

Wij nodigen u uit om kandidaten te nomineren voor deze award. Gegadigden zijn aantoonbaar maatschappelijk verantwoord en zichtbaar betrokken ondernemend in onze regio. Zij dragen zo bij aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen. Alle aanmeldingen worden nauwkeurig beoordeeld op de drie hoofdaspecten People, Planet en Profit. Kanshebbers voor de MVO Award zijn gevestigd in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen of Wijchen.

Hoe kunt u kandidaten nomineren?

U kunt kandidaten voordragen per mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Graag ontvangen wij daarbij de volgende informatie:

- Naam bedrijf;

- Naam contactpersoon;

- Telefoonnummer en e-mailadres van de contactpersoon;

- Uw motivatie om deze kandidaat voor te dragen.

Wilt u een start-up in het zonnetje zetten?

Kent u een bedrijf dat recent gestart is en MVO hoog in het vaandel draagt en in de praktijk brengt? Ook dat horen we graag van u. Mooie, nieuwe en stimulerende initiatieven zetten wij graag extra in het zonnetje tijdens de MVO Award-uitreiking op 4 juni van dit jaar.

Rijk van Nijmegen Uitdaging  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep De Uitdaging in Theater ’t Mozaïek https://t.co/zce8ozVc14 https://t.co/oE5p7Efkjg
7hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Film in De Schakel: “Manchester by the sea” https://t.co/guKvvRs9Kl https://t.co/7zyvtCsDLo
7hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Live on stage dit jaar met 35 bands on stage èn Torre Florim van De Staat! https://t.co/L5qYB5cJsl https://t.co/Sr0I82yQQw
9hreplyretweetfavorite