Kieslijst Kernachtig Wijchen officieel aangemeld

logo Kernachtig Wijchen Lijst met 50 namen 

Maandagochtend ondertekende en overhandigde lijsttrekker Geert Gerrits de definitieve kieslijst voor de gemeenteraadverkiezingen van 21 maart aan de betrokken ambtenaar. De kieslijst van Kernachtig Wijchen bevat het maximum aantal van 50 namen. “We hebben weer een prachtige lijst met betrokken mensen kunnen samenstellen. De belangstelling was groot, want uiteindelijk konden we zelfs een beetje kiezen. Voor ons staat altijd voorop dat we een goede afspiegeling van onze samenleving willen zijn. Volgens mij is dat ook nu weer uitstekend gelukt”, aldus Geert Gerrits.  

Op de kieslijst – lijst 1 – staan mensen uit alle wijken van Wijchen. Ook alle dorpskernen zijn vertegenwoordigd. Zelfs Leur doet mee. De jongste op de lijst is 18 jaar en mag dus voor het eerst stemmen.

Kernachtig Wijchen wil de komende periode doorgaan op de huidige koers. Een flink aantal van de huidige raadsleden is weer herkiesbaar, maar er is ook ruimte gemaakt voor nieuw talent. Ook de beide wethouders van Kernachtig Wijchen, Paul Loermans en Geert Gerrits, willen zich de komende periode blijven inzetten voor de gemeente Wijchen.

K8W kieslijst ingeleverd  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep De Uitdaging in Theater ’t Mozaïek https://t.co/zce8ozVc14 https://t.co/oE5p7Efkjg
7hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Film in De Schakel: “Manchester by the sea” https://t.co/guKvvRs9Kl https://t.co/7zyvtCsDLo
7hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Live on stage dit jaar met 35 bands on stage èn Torre Florim van De Staat! https://t.co/L5qYB5cJsl https://t.co/Sr0I82yQQw
9hreplyretweetfavorite