Roos Blufpand in de Thiemeloods met show “Roos Blufpand”

logo Thiemeloods “Een jonge dame die je raakt” 

De jonge zangeres doet als vervolg op de succesvolle tour “Hoe Dan” tussen januari en mei 2018 met haar band weer diverse Nederlandse theaters aan, waaronder De Kleine Komedie. Op 16 februari staat Roos Blufpand met een bijzondere akoestische versie van haar show in de Thiemeloods in Nijmegen in het concertprogramma Norwegian Wood. 

Roos is klein, groots en alles daartussenin. Het publiek typeert haar als “een jonge dame die je raakt”, “verfrissend” en een “filosofische stuiterbal”. Dat is allemaal waar, want Roos is niet zwart of wit. Roos is Roos. In haar nieuwe theatershow “Roos Blufpand” neemt Roos het publiek mee op een muzikale reis, het publiek wordt haar reisgenoot. De reis voert langs bekende verhalen en songs van Roos Blufpand, maar zij neemt hen ook mee naar nieuwe plekken, nieuwe ontdekkingen. In klank en in woord. Want Roos zou Roos niet zijn als ze niet constant zoekt naar iets nieuws of iets vaag bekends. Als het maar echt is. In de tour zullen ook nieuwe, nog niet uitgebrachte nummers van Roos Blufpand te horen zijn, dit als opmaat naar haar derde album dat naar verwachting in de tweede helft van 2018 uitkomt. 

Eric van Dijsseldonk en Dirk-Wim in ’t Hof zullen de avond muzikaal openen, waarna Roos het overneemt onder begeleiding van piano, cello en gitaar. 

16 februari 2018, 20:00 uur speelt Roos Blufpand live in de Thiemeloods in Nijmegen.
Koop je kaarten vanaf €15,00 via http://thiemeloods.nlof de theaterkassa.

Thiemeloods Roos Blufpand