Combi-rondleiding expositie en gemeentehuis

logo Museum Kasteel Wijchen 14 Honderd jaar gemeentehuizen

Zondag 28 januari jl. is in Museum Kasteel Wijchen de foto-expositie In Beeld. Honderd jaar gemeentehuizen in Wijchen geopend. Op een aantal zondagen kan een rondleiding door de expositie gecombineerd worden met een rondleiding door het Huis van de Gemeente. De eerstvolgende rondleidingen zijn op zondag 18 februari.

Rondleidingen

In samenwerking met de gemeente Wijchen biedt Museum Kasteel Wijchen de unieke mogelijkheid om een rondleiding door de expositie te combineren met een kijkje in het Huis van de Gemeente. Er wordt gestart in het museum waarbij je onder begeleiding van een rondleider de expositie bekijkt. Daarna wordt vervolgd in het Huis van de Gemeente waar je wordt ontvangen met koffie of thee. Medewerkers van de gemeente zullen vervolgens een korte rondleiding geven. Het is zelfs mogelijk dat de burgemeester zelf rondleidt.

Data en tijden

De rondleidingen worden gegeven op 18 februari, 4 maart, 18 maart, 8 april en 15 april 2018.  Er zijn 2 rondleidingen van ca. 1 uur per middag. De eerste rondleiding start om 13.15 en de tweede rondleiding start om 14.15 uur.

Prijs

Prijs voor deelname rondleiding expositie: museumticket + € 2,50 p.p. (vanaf 7 jaar), de rondleiding in het Huis van de Gemeente is hierbij inbegrepen.

Aanmelden

Per rondleiding kunnen maximaal 12 personen deelnemen. Het is daarom noodzakelijk om je vooraf aan te melden via onze website www.museumwijchen.nl.  

MKW 100 jaar gemeentehuizen Huis van de gemeente

Foto Museum Kasteel Wijchen