Rock 4 in Theater ’t Mozaïek

logo t Mozaiek Abbey Road

Na lang wachten zien de Rock4-fans hun geliefde a capella-formatie weer eens terug in Wijchen. Deze groep stal ooit de show met hun impressies van bekende popsongs en hun Queensprogramma. Nu wagen ze zich aan The Beatles. En hoe! We hebben zo’n vermoeden dat Beatlesfans en Rock 4-fans na deze show dezelfde personen zijn… Er zijn nog kaarten verkrijgbaar voor hun voorstelling op vrijdag 23 maart in Theater ’t Mozaïek via www.mozaiekwijchen.nl of (024) 6450455.

Het tiende theaterprogramma van de a capella formatie Rock4 staat geheel in het teken van Lennon, McCartney, Harrison en Starr: The Beatles. Het eerste deel bevat eigenzinnige bewerkingen van bekende en minder bekende songs van de band uit Liverpool. Na de pauze is het tijd voor de integrale vocale uitvoering van het beroemde album Abbey Road, waarin rock, pop, klassiek en een vleugje psychedelica indrukwekkend met elkaar verenigd zijn. Precies de combinatie waarvan de vier zangers van Rock4 in 15 jaar tijd hun handelsmerk hebben gemaakt. Wat leuk dat ze nu eindelijk weer eens terug in Wijchen zijn!

Alle gegevens van deze voorstelling op een rijtje:

Datum: 23 maart 2018                                                      

Tijd: 20.15 uur

Locatie: Theater-Rabobankzaal

Artiest: Rock 4

Voorstelling: The Beatles: Abbey Road 

Genre: muziek, a capella

Prijs: € 21,00 (inclusief garderobe en drankje) 

2018 03 23 Rock4

Rock 4

Voorstelling: The Beatles: Abbey Road 

Foto John Klijnen

 
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOTV programma vanaf 23 maart 2018 met o.a. Donaties Kringloopwinkel Vraag en Aanbod https://t.co/66b2cK7PRe https://t.co/XQIxNMgapO
5hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Ruyterpark Weurt nog in voorbereiding https://t.co/W6JngXwuzf https://t.co/d03BBgY6EG
5hreplyretweetfavorite