Weurtse garagehouder gaat door met bedrijf

logo Kombord Weurt Prioriteit

Een garagehouder aan de Kerkstraat 21 in Weurt is niet van plan om met zijn bedrijf te stoppen. De gemeente Beuningen meldde in eerste instantie dat het bedrijf geen toestemming zou krijgen om 12 woningen te realiseren in de Weurtse bedrijfspanden. Volgens de gemeente wilde de eigenaar tien gelijkvloerse huurwoningen realiseren plus twee huurappartementen. 

Eigenaar Edwin van Haren meldde woensdag aan RN7 dat deze berichtgeving niet juist is. "Ik krijg nog dagelijks verontrustende berichten of we soms zijn gestopt." Vakgarage van Haren in Weurt blijft geopend en heeft net drie nieuwe medewerkers aangenomen. Van Haren: "We willen nog jaren door. Onze prioriteit is dat we eerst een geschikte alternatieve locatie moeten vinden voor ons 65 jaar bestaande bedrijf. En we moeten natuurlijk ook verkennen wat de huidige locatie voor mogelijkheden biedt," zo zegt garagehouder Van Haren tegen RN7.

Dit voorjaar organiseert Vakgarage van Haren een open dag met een Italiaans tintje. Met name Fiat 500-rijders worden dan welkom geheten.

Via mediapartner RN7

2018 0412 Mediapartners Weurt garagae gaat door  
[advertentie]