Het Lindenberg Festival. Alle cursisten op de planken!

logo Lindenberg 2016 Allereerste editie

Het Lindenberg Festival. Alle cursisten op de planken!
Van 3 t/m 10 juni zal de Lindenberg volledig in het teken staan van cursisten en hun optredens, tijdens de allereerste editie van het Lindenberg Festival! Tijdens het Lindenberg Festival zijn uitvoeringen te zien van cursisten in muziek, dans, theater, schrijven en beeldend. Daarnaast is er de hele week van alles te zien en te doen in en om het gebouw. Een groot deel van het programma is gratis toegankelijk.

Cursuspresentaties
Bij de Lindenberg wordt in principe iedere cursus afgesloten met een cursuspresentatie in één van de eigen theaterzalen. Dat kan een voorstelling zijn, een bandoptreden of een expositie. Randprogramma
De voorstellingen worden omlijst door een uitgebreid randprogramma. Er is op allerlei plekken in de Lindenberg van alles te zien en te doen, waardoor je van alle disciplines wat kan proeven en uitproberen.

Dag voor het hele gezin
Het Lindenberg Festival opent op zondag 3 juni met een dag voor het hele gezin. Van 13 tot 17 uur kunnen kinderen hun lol op met circus, knutselen en schminken, zijn er workshops voor volwassenen en jongeren en is er muziek binnen en buiten het pand.

Praktische info
Op een aantal voorstellingen na is het Lindenberg Festival gratis en vrijblijvend toegankelijk. www.delindenberg.com.

Lindenberg Festival Lindenberg Festival
Foto Dennis Vloedmans  
[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOFM "Wijchen Centraal" op zondag 27 mei van 12,00 uur tot 13.00 uur met de volgende onderwerpen:… https://t.co/CWL7osPF0C
1hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Gemeentenieuws: hoe denkt u over ons? https://t.co/VpfDTHnTmr https://t.co/CmCXeeaFao
23hreplyretweetfavorite