Gemeentenieuws: omwisselen en inleveren papiercontainer volgende wisseling

logo Gemeente Wijchen 2017 a In Alverna, Bergharen, Hernen en Leur

Omwisselen en inleveren papiercontainer

In mei wisselen wij de papiercontainers om of halen deze op. Let op! Dit doen wij alleen voor de huishoudens die dit hebben aangevraagd. Hieronder leest u er meer over.

Wat moet u doen?

  • Heeft u ons niet laten weten dat u de papiercontainer wil omwisselen of inleveren? Dan hoeft u niets te doen.
  • Heeft u ons laten weten dat u een grotere of kleine papiercontainer wilt? Of dat u uw papercontainer wilt inleveren? Lees dan verder.
  • Het omwisselen van de papiercontainer gebeurt in de week nadat uw container is geleegd.
  • Zet de papiercontainer de maandag na het legen op uw oprit of in de voortuin. Laat uw container buiten staan totdat wij deze hebben omgewisseld of opgehaald. Wij kunnen niet alle containers in één dag omruilen.
  • Bent u op vakantie? Vraag of buren uw container buiten willen zetten.
  • Woont u in Alverna, Bergharen, Hernen of Leur? Zet uw papiercontainer dan dinsdag 22 mei om 7.30 uur leeg op uw oprit of in de voortuin. Uiterlijk op donderdag zijn wij bij u langs geweest.

Meer informatie of vragen?
Wilt u meer informatie? Op www.wijchen.nl leest u wanneer wij in welke wijk de papiercontainers wisselen. Heeft u vragen? Neem dan contact op met ons KlantContactCentrum via 024 751 71 11. Dit kan van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 17.00 uur. En op vrijdag tussen 8.30 en 12.30 uur.

Gemeentenieuws Papiercontainer  

 

 

[advertentie]

#wijchenseomroep

wijchenseomroep WOFM "Wijchen Centraal" op zondag 27 mei van 12,00 uur tot 13.00 uur met de volgende onderwerpen:… https://t.co/CWL7osPF0C
1hreplyretweetfavorite
wijchenseomroep Gemeentenieuws: hoe denkt u over ons? https://t.co/VpfDTHnTmr https://t.co/CmCXeeaFao
23hreplyretweetfavorite